Díjmentes Facebook csoport, ahol minden hónapban haladó marketinges és webes anyagokat találsz. A csoport akkor indul, ha elérjük az első 50 jelentkezőt.

Miről van szó a csoportban?

Van már online jelenlétem, de megtorpantam a fejlődésben. Hogyan léphetnék a következő szintre?
Hogyan tehetem rendbe a marketingem?
Mire figyeljek, ha redesignolni akarom a weboldalam?
Betemet a feladatok tengere és folyamatos időhiánnyal küzdök. Mit csinálok rosszul?
Milyen weboldalra van szükségem igazából?
Mit jelent a teljes felelősségvállalás a weboldalamért? 
Mit várhatok el reálisan egy weboldaltól és mit nem?

Ritkán adódik olyan lehetőség, hogy egy tapasztalt szakember válaszoljon ilyen és az ehhez hasonló kérdésekre, őszinte segítő szándékkal, ráadásul ingyen.

Most van egy kivételes lehetőséged, hogy ezekhez a nehezen megszerzett bölcsességekhez hozzáférj a Facebook csoportunkon belül, anélkül, hogy egy 40-50.000 Ft értékű tanácsadáson kellene részt venned.

(Persze, azért én sem vagyok mindentudó orákulum. Igyekszek folyamatosan tanulni, fejlődni és az ezzel kapcsolatos marketinges, webes tapasztalataimat szívesen megosztom veled.)
Kérem a meghívom!

Mi vár rád a csoportban?

Aktivizáció

Szeretnélek aktivizálni a csoporton belül, azaz, ha csak melegedni és nézelődni jönnél a csoportba, akkor inkább ne gyere. Én olyan embereket szeretnék látni, akik elkötelezettek a fejlődésük iránt és aktívan tesznek is érte nap, mint nap.

Ha pedig kérdéseid vannak, akkor azt nyugodtan felteheted, akár privát üzenet formájában is. Lehet, hogy néhány napba beletelik, de mindenképpen válaszolni fogok rá.

Hétről hére bővülő tudásanyagok

2 hetente érkezik egy videó és minden héten 1 poszt. A témák változatosak lesznek, de leginkább a helytelen webes gondolkodást akarom bemutatni neked, majd annak megoldását és számtalan esettanulmányt.

Azt is fontosnak tartom megemlíteni, hogy ebben a csoportban nem célom, "újracsomagolt" tartalmat előállítani. Igyekszem egyedi lenni és a mindennapi munka során felmerülő kérdésekre, problémákra megoldást adni.

A csatlakozás feltétele

A csatlakozás feltétele, hogy érdemben válaszolnod kell a belépő kérdésekre. Ha sablonos választ adsz vagy nem válaszolsz minden kérdésre, akkor nem fogom engedni, hogy a csoport tagja lehess. Ha emiatt 50-en leszünk, akkor az sem baj, hiszen 50 olyan emberrel fogok kommunikálni, akik fejlődni szeretnének. Ráadásul neked is jó, ha részletekbe menően megválaszolod a kérdéseket, hiszen akkor olyan anyagok készülnek, amelyek a problémádra megoldást nyújtanak.

A következő hónap tartalmai:

Milyen jelei vannak, ha redesign-ra van szükséged? 

Vizsgáljuk meg, hogy milyen jelei vannak, ha megérett a weboldalad újratervezésére.

Hogyan teremtsd meg a kommunikációd alapjait?

Ezért a 3 tippért korábban még fizettem is volna...

7 dolog, amit a vevőid szemszögéből tudnia kell a weboldalanak

Milyen feladatokat kell ellátni egy weboldalnak, hogy az hatékonyan tudjon működni és támogatni tudja az értékesítést?

Mi a célod a pénzzel?

Egy idő után a pénz megkeresése nem jelent többé kihívást. De mihez kezdj a pénzeddel? Mi a jó cél és mi nem az?

Mennyit költenek a sikeres vállalkozások havonta marketingre?

Örök dilemma, hogy mégis mennyit érdemes havonta marketingre költeni. Járjuk körbe ezt a kérdést, több szempontot is mutatok.

3 weboldal hiba, amitől úgy nézel ki, mint egy zöldfülű

Na jó 2021-ben ezek a hibák már cikinek számítanak. Ugye a tieden nincs ilyen?
Szeretnék csatlakozni!

Rólam

Herczegh János

Ha eddig még nem találkoztunk volna, a nevem: Herczegh János. Én vagyok az a jófej marketinges srác, aki már a húszas évei elején milliós havi bevételt tudott elérni szép és imádnivaló feleségével az oldalán. Összeházasodtunk, és próbálunk egy olyan nagyszerű életet teremteni magunknak, amivel másokat is tudunk támogatni.

Nekünk nincsennek milliomos szüleink. Nem vagyunk sem okosabbak, sem szebbek másoknál. Egyedül talán a szorgalmunk az, ami kiemelkedő, bár vannak nálunk sokkal ügyesebb és sikeresebb vállalkozók is. És ez így van rendjén, hiszen pontosan ez az, ami motivációt ad: ügyesebbek, és sikeresebbek akarunk lenni mi is.

Szeretettel várunk a Sikerrel a weben! nevű csoportunkban. 

A feliratkozásodért cserébe máris küldjük a meghívót!

2021-ben két Marketing Gyémánt Díjat is nyertünk. A munkáinkat az alábbi szempontok szerint értékelték: terv kijelölése, implementálása a gyakorlatba, szakszerűség és eredményesség. Mindkét pályázatunk sikeres elbírálásban részesült.
Szabadulj meg a rosszul teljesítő webes jelenlétedtől egyszer s mindenkorra. Ha készen állsz, akkor találkozzunk a konzultációt kérő oldalon!
Beszéljünk!
apartmentlicensefilm-playcalendar-fulllaptop-phonediamond linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram