Díjmentes Facebook csoport, ahol minden hónapban haladó marketinges és webes anyagokat találsz

Miről van szó a csoportban?

Milyen költségekkel jár egy weboldalkészítés? Mire kell odafigyelni, hogy eredményes legyen a projekt?
Mit várhatsz el reálisan egy weboldaltól és mit nem?
Milyen weboldalra van szükséged igazából?
Van már online jelenléted, de megtorpantál a fejlődésben. Hogyan léphetsz a következő szintre?
Hogyan teheted rendbe a marketinged?
Mire figyelj, ha redesignolni akarod a weboldalad?
Betemet a feladatok tengere és folyamatos időhiánnyal küzdesz? Mit csinálsz rosszul?
Milyen weboldalra van szükséged igazából?

Ritkán adódik olyan lehetőség, hogy egy tapasztalt szakember válaszoljon ilyen és az ehhez hasonló kérdésekre, őszinte segítő szándékkal, ráadásul ingyen.

Most van egy kivételes lehetőséged, hogy ezekhez a nehezen megszerzett bölcsességekhez hozzáférj a Facebook csoportunkon belül, anélkül, hogy egy 50.000 Ft értékű tanácsadáson kellene részt venned.

(Persze, azért én sem vagyok mindentudó orákulum. Igyekszek folyamatosan tanulni, fejlődni és az ezzel kapcsolatos marketinges, webes tapasztalataimat szívesen megosztom veled.)
Kérem a meghívom!

Mi vár rád a csoportban?

Aktivizáció

Szeretnélek aktivizálni a csoporton belül, azaz, ha csak melegedni és nézelődni jönnél a csoportba, akkor inkább ne gyere. Én olyan embereket szeretnék látni, akik elkötelezettek a fejlődésük iránt és aktívan tesznek is érte nap, mint nap.

Ha pedig kérdéseid vannak, akkor azt nyugodtan felteheted, akár privát üzenet formájában is. Lehet, hogy néhány napba beletelik, de mindenképpen válaszolni fogok rá.

Hétről hére bővülő tudásanyagok

2 hetente érkezik egy videó és minden héten 1 poszt. A témák változatosak lesznek, de leginkább a helytelen webes gondolkodást akarom bemutatni neked, majd annak megoldását és számtalan esettanulmányt.

Azt is fontosnak tartom megemlíteni, hogy ebben a csoportban nem célom, "újracsomagolt" tartalmat előállítani. Igyekszem egyedi lenni és a mindennapi munka során felmerülő kérdésekre, problémákra megoldást adni.

A csatlakozás feltétele

A csatlakozás feltétele, hogy érdemben válaszolnod kell a belépő kérdésekre. Ha sablonos választ adsz vagy nem válaszolsz minden kérdésre, akkor nem fogom engedni, hogy a csoport tagja lehess. Ha emiatt 50-en leszünk, akkor az sem baj, hiszen 50 olyan emberrel fogok kommunikálni, akik fejlődni szeretnének. Ráadásul neked is jó, ha részletekbe menően megválaszolod a kérdéseket, hiszen akkor olyan anyagok készülnek, amelyek a problémádra megoldást nyújtanak.

Rólam

Herczegh János

Ha eddig még nem találkoztunk volna, a nevem: Herczegh János. Én vagyok az a jófej marketinges srác, aki már a húszas évei elején milliós havi bevételt tudott elérni szép és imádnivaló feleségével az oldalán. Összeházasodtunk, és próbálunk egy olyan nagyszerű életet teremteni magunknak, amivel másokat is tudunk támogatni.

Nekünk nincsennek milliomos szüleink. Nem vagyunk sem okosabbak, sem szebbek másoknál. Egyedül talán a szorgalmunk az, ami kiemelkedő, bár vannak nálunk sokkal ügyesebb és sikeresebb vállalkozók is. És ez így van rendjén, hiszen pontosan ez az, ami motivációt ad: ügyesebbek, és sikeresebbek akarunk lenni mi is.

Szeretettel várunk a Sikerrel a weben! nevű csoportunkban. 

A feliratkozásodért cserébe máris küldjük a meghívót!

2021-ben két Marketing Gyémánt Díjat is nyertünk. A munkáinkat az alábbi szempontok szerint értékelték: terv kijelölése, implementálása a gyakorlatba, szakszerűség és eredményesség. Mindkét pályázatunk sikeres elbírálásban részesült.
Szabadulj meg a rosszul teljesítő webes jelenlétedtől egyszer s mindenkorra. Ha készen állsz, akkor találkozzunk a konzultációt kérő oldalon!
Beszéljünk!
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram