Szia,

Ha eddig még nem találkoztunk volna, a nevem:  Herczegh János. Én vagyok az a jófej webfejlesztő srác, aki már a húszas évei elején milliós havi bevételt tudott elérni  szép és imádnivaló feleségével az oldalán. Összeházasodtunk, és próbálunk egy olyan nagyszerű életet teremteni magunknak, amivel másokat is tudunk támogatni. 

Nekünk nincsennek milliomos szüleink. Nem vagyunk sem okosabbak, sem szebbek másoknál. Egyedül talán a szorgalmunk az, ami  kiemelkedő, bár vannak nálunk sokkal ügyesebb és sikeresebb vállalkozók is. És ez így van rendjén, hiszen pontosan ez az, ami motivációt ad: ügyesebbek, és sikeresebbek akarunk lenni mi is.

Életkép:
Isten áldásával megszülettek az ikreink. (Teó és Eliot)🙂 Nem volt zökkenőmentes terhesség, mert a 27. hétben el kellett hagyniuk a biztonságot adó anyaméhet egy ritka szindrómai miatt, melynek neve iker-iker transzfúzió. Kemény és nehéz időszak volt ez nekünk és a Picuroknak is, de ma már örömmel írhatom, hogy minden rendben van velük, teljesen egészségesek.  
A madweb.hu a webes manufaktúránk weboldala, amit azért hoztunk létre, hogy segítsük a vállalkozókat abban, hogy  sikeresen meg tudjanak újulni az interneten. Miért fontos ez? Mert tudjuk, hogy vállalkozónak lenni napjainkban nagyon összetett feladat: állandó rohanás, túlterheltség, stressz jellemzi még akkor is, amikor éppen minden gördülékenyen halad. 

Azért írom, hogy éppen, mert a vállalkozások helyzete nincs bebetonozva – rendkívül sérülékeny. A TE vállalkozásod is az. Ezért lenne fontos, hogy minél jobban megerősítsd a piaci jelenlétedet, hogy szintet lépve fejlődj, hogy az online térben ne csak megjelenj, hanem “uralkodj”. Nagyszerű szolgáltatásod, terméked van, de nem értesz a marketinghez? Nem tudod azt jól bemutatni? Nincs érzéked a designhoz? Útálsz kódolni? Látható, kézzelfogható eredményeket szeretnél?
Életkép:
A világ legjobb anyukájával.

Akkor dolgozzunk együtt a céljaidért!

7 évnyi marketing-stratégiai és kivitelezői múlttal a hátam mögött egyértelművé vált, hogy a marketing területén a vállalkozások 80%-a ugyanazokat a hibákat követi el. Óriási a káosz, átláthatatlan  a stratégia (már ha egyáltalán annak lehet nevezni azt a kuszaságot, ami uralkodik), nincsenek rövid-, és hosszabb távú tervek, tartalékok. Ezen pedig a siker érdekében gyorsan változtatni kell.

A Mad Web segíteni fog megújulni!

Talán hihetetlenül hangzik,- és rossz üzletembernek tarthattok majd emiatt – de nekünk nem a pénz az első. Nem tartjuk magunkat olyan nagymenőnek, aki kihasználva a másik kiszolgáltatottságát előre felmarkolja a pénzt, majd nem törődik a projekt eredményességével. Mi elsősorban pozitív kapcsolatokat szeretnénk kialakítani az ügyfeleinkkel, kölcsönös bizalmat elérve egymás irányába. Ezután pedig sok milliós árbevételhez hozzásegíteni.

A Redesign Programba belépni kívánó érdeklődőket mindig több szempont szerint vizsgáljuk meg. Gyakran már itt kiszűrhetőek a stratégiai hibák, problémás ügyfelek. Ha az alábbi kérdéseket megválaszoltuk, és pozitív elbírálásban részesültek a válaszok, akkor csak az után van lehetőség belépni a programba.

Elkötelezett és kiegyensúlyozott az ügyfél?
Milyen eddigi online eredmények vannak?
Milyen termékről van szó? Jó az ajánlat?
Ki a célközönsége?
Mi az az üzenet, amit kommunikálni szeretnénk?
Milyen csatornán érem el a célközönséget?
Adottak a technikai feltételek a sikeres online marketinghez? Mi szorúl javításra?
Satöbbi, satöbbi...
Életkép:
Teniszezés közben a legjobb barátommal Bencével.

Hogyan keresünk Neked pénzt most azonnal?

Nagyszerű kérdés. Válaszoljuk meg!

"A jó gyümölcsfát mindig a terméséről ismered fel."
 (Bibliai idézet.)

Először is: a blogon rengeteg hasznos ingyenes cikket találsz. Ha elég kitartó vagy, akkor egyszerűen ki tudod keresni a Téged aktuálisan érdeklő témákat. Csatlakozhatsz az ingyenes Facebook csoportunkhoz, ahol sok-sok újdonságot tanulhatsz meg a posztjainkból.  Szerintünk a folyamatos tanulás és gyakorlás nélkülözhetetlen a sikerhez. Ezeknek az ismereteknek a birtokában már Te magad is képessé válsz arra, hogy rendbe tedd a marketinged alapjait, megteremtve ezzel a fejlődés lehetőségét.

Másodszor: az alapokra építkezni kell – azaz egy jól átgondolt marketingtervvel, egy eredményes weboldallal és a megfelelő technikai feltételekkel elindulhatsz a siker felé. Ebben tudunk MI segíteni! Ezért hoztuk létre a Redesign Programunkat.

Az együttműködésünk során: 

- Veled közösen elkészítjük a marketingtervedet.

- Az elképzeléseid és a piac igényei szerint újratervezzük a weboldaladat. Eközben megteremtjük a technikai feltételeit is az eredményes online marketingnek.

Valóban működik az,  amivel foglalkozunk vagy csak a pénzedre hajtunk?

A manufaktúránk célja, hogy pénzt keressen az ügyfeleinek. Hiszünk az őszinteségben, és az eredményességben, ezért minden projekten belül tudunk garantálni olyan tényezőket, amelyekre csak nekünk van ráhatásunk.

Például, ha van egy építőiparral foglalkozó vállalkozásod és szeretnél megjelenni az interneten, akkor felelősséget tudunk arra vállalni, hogy nagyjából hány százalékos lesz a feliratkozói oldalad, milyen határidőket kell tartanunk, de arra már nem, hogy egy ajánlatkérés után lesz-e üzlet vagy sem. Ez azért van így, mert arra nekünk már nincsen ráhatásunk. Ez a cégvezető és/vagy a saleses feladata.
Életkép:
Amikor még kézilabdáztam nem vetettük meg a vicceket. 

A csapattársaim “akciója”. A kocsinkat teleragasztották postittel.

Mennyi idő alatt tudunk eredményeket elérni?

Ez több tényező függvénye: függ az adott céltól, a projekt méretétől és a vállalkozásod állapotától, és attól, hogy mennyire szereted a folyamatos tanulást és gyakorlást.

Korábban előfordult, hogy elfogadtuk leendő ügyfelek jelentkezését úgyis, hogy csak hirdetéskezelést szerettek volna. Azonban ebben az esetben szörnyen lassan haladtunk a feladatokkal, folyamatosan technikai problémákba ütköztünk, ami megnehezítette mindkettőnk munkáját. 

Ezért ma már csak, akkor vállalunk el új ügyfelet, ha szeretne a Redesign programunkba belépni.

Sőt, vannak olyan vállalkozásötletek is, amelyek már a születésük pillanatában halottak. Őket már az együttműködés előtt próbáljuk kiszűrni, hogy ne okozzunk egymásnak kellemetlenséget.
Meccs közben. A kézilabdában a legjobb eredményeim:
NB1/B gólkirály (2019-2020 szezon),
NB1/B 2. és 3. hely a bajnokságban.

Van lehetőség sikerdíjas együttműködésre?

Nincs. A vállalkozásod kockázatát nem akarjuk és nem is tudjuk átvállalni tőled.
2021-ben két Marketing Gyémánt Díjat is nyertünk. A munkáinkat az alábbi szempontok szerint értékelték: terv kijelölése, implementálása a gyakorlatba, szakszerűség és eredményesség. Mindkét pályázatunk sikeres elbírálásban részesült.
Szabadulj meg a rosszul teljesítő webes jelenlétedtől egyszer s mindenkorra. Ha készen állsz, akkor találkozzunk a konzultációt kérő oldalon!
Beszéljünk!
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram