Tedd fel kérdéseid elköteleződés nélkül!

Havonta több ezren olvassák a blogunkat. Több tucat cégnek terveztük már újra a webes jelenlétét. Ha te is redesign-olni szeretnéd a weboldalad, akkor a legjobb helyen jársz.


Ha érdekel, hogy a Te esetedben, miként zajlana a Mad Web Redesign programjában a közös munka, akkor először töltsd ki az űrlapunkat és jelentkezz 30 perces konzultációnkra. Miért éri meg jelentkezned? Mert már a konzultáció során is számtalan praktikus, azonnal használható tanácsot kapsz és felépítjük a projekted vázát.

Neked egy kész rendszerre van szükséged

Eredményes és szép weboldalt készíteni nehéz. A mi rendszerünk megkönnyíti a dolgodat és sok felesleges stressztől és munkától szabadít meg, éppen ezért jelentkezz a díjmentes konzultációra.

Ahhoz, hogy a legjobb szolgáltatást tudjuk nyújtani az ügyfeleinknek, már a jelentkezések közül is körültekintően kell választanunk. Ezért bármennyire is rendhagyónak fog tűnni a kérés, de ha igazán komolyan gondolod a közös munkát, akkor kérlek, szánj minőségi időt a jelentkezési lap kitöltésére.


A kérdésekre adott részletes válaszaid alapján fogjuk ugyanis eldönteni, hogy elfogadjuk-e a jelentkezésedet és találunk-e olyan közös nevezőt, ami megteremtheti a hatékony együttműködés alapjait.

Miért van erre szükség?

Korábban előfordultak nálunk rossz ügyfelek, akik nem fizettek, lassan reagáltak egy-egy levelünkre és számos probléma volt velük. Így nagyon nehézen ment a közös munka. Ez a folyamat a rossz ügyfelek kiszűrésére jött létre.

A konzultáció alatt, ha úgy érzem, hogy meg van közöttünk az összhang és úgy látom, hogy az én Redesign programom az, ami éppen neked való, akkor felkínálom a programba való belépést.

Viszont, ha a beszélgetésünk során azt tapasztalom, hogy nem az én támogatásomra, hanem más jellegű segítségre van szükséged, akkor is igyekszem segíteni neked azzal, hogy a megfelelő helyre irányítalak át. De ekkor sem kell, hogy csalódást érezz, mert nem engedlek el üres kézzel, hiszen kapsz tőlem egy csomó személyre szabott hasznos tanácsot!

Tudom, ez nem a szokásos "menetrend", de mi csak azoknak szeretnénk felajánlani a közös együttműködés lehetőségét, akik kellően motiváltak és elkötelezettek a közös munka iránt, hiszen csak úgy tudunk eredmény-orientáltan és hatékonyan együtt dolgozni.

Ha te is közéjük akarsz tartozni, akkor mindent bele - töltsd ki a jelentkezési lapot és dolgozzunk együtt a sikereidért!

Néhány kiemelt ügyfelünk:

Csatlakozz a haladó, hétről hétre webes tudásanyagokkal bővülő csoportunkhoz! Gyakorlati példák, érdekes gondolatok, szakmai kérdések. Hűha!
Csatlakozom!
Szabadulj meg a rosszul teljesítő webes jelenlétedtől egyszer s mindenkorra. Ha készen állsz, akkor találkozzunk a konzultációt kérő oldalon!
Beszéljünk!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram