Két hétente egyenesen a postafiókodba.

Máshol nem hallott tanácsok, tippek és trükkök az eredményes weboldalkészítésről

Ha gondolkozol a webes jelenléted újratervezésén vagy hamarosan szeretnél új weboldalt készíttetni, akkor csatlakozz hozzánk és tanuld meg, hogyan lehet sikeres a projekted.
Jelentkezem a listára!

Miről szól egy levél?

Weboldalkészítés árak 2023
Talán a legnépszerűbb téma a vállalkozók körében, hogy mennyibe kerül egy weboldal elkészítése. Én azt mondom, hogy tévúton jár az, aki csak az árra koncentrál. Ismerd meg a weboldalkészítés díjait és gondolataimat a témáról.  
Elolvasom ->
Milyen weboldalra van szükséged igazából?
"Nekem egy egyszerű weboldalra van szükségem!" Halljuk gyakran. Ezek a projektek túl sokszor kudarcba fulladnak. Segítek felmérni az igényeidet, lehetőségeid, hogy olyan weboldalt készíttess, amire valójában szükséged van. 
Elolvasom ->
Miért bukik el és lesz sikertelen az új weboldalak 90%-a?
Az átadott weboldalak 90% nem váltja be a hozzáfűzött reményeket. De mi lehet ennek az oka? Gyere és derítsük ki együtt!
Elolvasom ->

Találkozunk a levelezőlistán

2021-ben két Marketing Gyémánt Díjat is nyertünk. A munkáinkat az alábbi szempontok szerint értékelték: terv kijelölése, implementálása a gyakorlatba, szakszerűség és eredményesség. Mindkét pályázatunk sikeres elbírálásban részesült.
Szabadulj meg a rosszul teljesítő webes jelenlétedtől egyszer s mindenkorra. Ha készen állsz, akkor találkozzunk a konzultációt kérő oldalon!
Beszéljünk!
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram