Marketing-tanácsadás, ahogy mindig is szeretted volna

Az ügyfeleim nagy része sajnos nem látja tisztán, hogy pontosan mit jelent a marketing. Mivel nem ismerik a szakma alapelveit,  az elérhető és elvárt optimális eredményesség mértékét – túl gyakran válnak marketingkivitelezők vagy  tanácsadók áldozatává. 

Hiszen egy kudarcba fulladt kampány gyér forgalmát, a siralmas eredményeket könnyen ki lehet magyarázni. Mi is történik ezekben az esetekben? A kivitelező zsebre vágja a munkadíját, míg a megbízó egy zsák pénz kifizetése után sem tud egyről a kettőre jutni.  

Te ne legyél áldozat! 

Éppen ezért találtam ki a marketing-tanácsadás szolgáltatásunkat, amelynek során termék-,  és szolgáltatás értékesítése nélkül beszéljük át a marketing stratégiádat.

Biztosan Te is szeretnéd a vállalkozásodat az online térben sikerre vinni – javaslom fogj hozzá minél hamarabb ennek a megvalósításához, mert itt is egyre erősebb a piaci verseny. Vállalkozások ezrei használják ki azokat a digitális világ nyújtotta lehetőségeket, amelyekkel a nap minden pillanatában elérhetik, és vásárlásra ösztönözhetik az internet használókat.  

Ha eleged van a marketingkivitelezőknek álcázott szakképzetlen emberekből – akkor jó helyen jársz. 

A marketing-tanácsadó szakma jóformán ismeretlen hazánkban, pedig óriási szükség és igény lenne rá.

Hogy zajlik egy marketing-tanácsadás?

Miután felvetted velem a kapcsolatot – emailben, űrlapon keresztül – megkereslek, időpontot egyeztetünk, és röviden megbeszéljük, hogy miről szeretnél többet megtudni a konzultáció során. Célszerű már ekkor megadnod néhány paramétert az elképzelésekről, a meglévő weboldaladról.

A marketing-tanácsadás időtartama igénytől függően 1-2 óra szokott lenni és kiterjed olyan általános marketinges kérdésekre is, mint például hogy hogyan tartsd kézben a marketinged, hogyan költsd el eredményesen a pénzed, hogyan szerezz új érdeklődőket, vevőket, milyen csatornákat használj. 

A meglévő marketing anyagaidról, a weboldaladról, közösségi média jelenlétedről stb… elmondom a véleményemet, és tanácsokat adok arra vonatkozólag, hogy a meglátásom szerint miként lehetne eredményesebb  marketinged. 

Hogy néz ki egy marketing-tanácsadás? 

Egy megbeszélt időpontban találkozunk online (Google Meet-en), ahol zavartalanul tudunk beszélgetni.

A marketing tanácsadás során egy hosszú beszélgetés kezdődik, ahol az a cél, hogy  megismerjelek. Ahhoz, hogy segíteni tudjak ismernem kell a jelenedet, a múltadat,  az elképzeléseidet, a jelenlegi vállalkozásod marketinghelyzetét, a meglévő marketing anyagaidat. Megbeszéljük, hogy mit szeretnél elérni, illetve hogy mit kellene elérned.

Megbeszéljük a kockázatokat, a kockázattűrő képességedet. Mint marketing tanácsadó, felhívom a figyelmedet azokra a kiadásokra, amelyeken komoly összeget tudsz megspórolni. 

Az eddigi tapasztalatok alapján az ügyfeleim nagy része a találkozó után döbbent rá, hogy mennyibe is került nekik valójában a korábbi  sok “ingyenes” marketing tanácsadás, ami nem vezetett eredményre.

Mennyibe kerül mindez?

Csupán 50ezer forintba. Számlát marketing tanácsadás jogcímen adok, a tanácsadás ára áfát nem tartalmaz. (Az alanyi adómentesség miatt.)

Ha szeretnél egy tanácsadáson részt venni, akkor nincs más teendőd, mint egy levelet küldeni az info@madweb.hu-ra. Nyugodtan írd meg kérdéseidet, egyéb információkat magadról. Ezután felvesszük veled a kapcsolatot.

Szerző: Herczegh János
Szia,

Ha eddig még nem találkoztunk volna, a nevem: Herczegh János. Én vagyok az a jófej marketinges srác, aki már a húszas évei elején milliós havi bevételt tudott elérni szép és imádnivaló feleségével az oldalán. Összeházasodtunk, és próbálunk egy olyan nagyszerű életet teremteni magunknak, amivel másokat is tudunk támogatni.

Nekünk nincsennek milliomos szüleink. Nem vagyunk sem okosabbak, sem szebbek másoknál. Egyedül talán a szorgalmunk az, ami kiemelkedő, bár vannak nálunk sokkal ügyesebb és sikeresebb vállalkozók is. És ez így van rendjén, hiszen pontosan ez az, ami motivációt ad: ügyesebbek, és sikeresebbek akarunk lenni mi is. 
Díjmentes Facebook csoport,
ahol minden hónapban haladó marketinges és webes anyagokat találsz.

Foglalj konzultációs időpontot

Ha érdekel, hogy a Te esetedben, miként zajlana a Mad Web programjában a közös munka, akkor először töltsd ki az űrlapunkat és jelentkezz 30 perces konzultációnkra. 
 Jól hangzik!
2021-ben két Marketing Gyémánt Díjat is nyertünk. A munkáinkat az alábbi szempontok szerint értékelték: terv kijelölése, implementálása a gyakorlatba, szakszerűség és eredményesség. Mindkét pályázatunk sikeres elbírálásban részesült.
Szabadulj meg a rosszul teljesítő webes jelenlétedtől egyszer s mindenkorra. Ha készen állsz, akkor találkozzunk a konzultációt kérő oldalon!
Beszéljünk!
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram