A 7 legjobb ingyenesen használható e-mail szolgáltatás

Legyen szó hálózatépítésről, az ügyfelekkel, kollégákkal történő kapcsolattartásról, emlékeztetők rögzítéséről, az e-mail használata egy vállalkozás mindennapjainak a szerves részét képezi. 

A jó hír, hogy megvannak azok a platformok, amik mindezeket a szolgáltatásokat ötvözik. Ráadásul ingyen. Következzen az induló vállalkozások számára elengedhetetlen lista arról, hogy milyen ingyenes mail küldési alternatívák vannak.  Kíváncsi vagy, hogy milyen e mail cím fajták vannak? Akkor tarts velünk és találj rá a neked legmegfelelőbb email szolgáltatók ajánlataira!

E-mail cím fajták:

1. Gmail

Kevés olyan internettel rendelkező ember él a világon, aki így vagy úgy ne futott volna még bele a Google termékeibe. Minden statisztikából az derül ki, hogy a Google levelezője a legnépszerűbb.

Az alkalmazást folyamatosan fejlesztik, emiatt a levelező oldalak között kiemelkedő eredményességre tett szert. Amennyiben vállalkozásod rendelkezik weboldallal, úgy a Gmail szolgáltatása lehetővé teszi, hogy céges leveleidet a keresőóriás szerverein keresztül futtasd. 


Ez azt jelenti, hogy küldhetsz céges levelet a Gmail fiókod használatával. Előnye, hogy az üzeneteidet automatikusan is szűrheted: küldőre, címzettre, kulcsszavakra, illetve a legjobb e maileket archiválhatod, továbbíthatod, csillagozhatod. 

2. AOL

Az America Online, röviden csak AOL egy céges hálózati szolgáltató és internetszolgáltató. Az AOL webmail szolgáltatása azért kerül a lista előkelő második helyére, mert korlátlan tárhelyet kínál az ingyenes regisztrációval.

Ez tökéletes választás lehet azoknak, akik munkájuk során nagy terjedelmű e-mail mellékleteket kezelnek. Az AOL mail regisztráció teljesen ingyenes, az egyik legjobban testreszabható levelező szolgáltatásnak tartják. Akinek van saját domainje, az könnyen beállíthatja azt is az AOL levelezésében.

AOL mail regisztráció itt!

3. Outlook

A Microsoft Outlook a levelező oldalak közt a harmadik. Bárki számára jó választást jelenthet, mert a Gmailhez hasonlóan támogatja a POP/IMAP megoldásokat. Egyszerűen használható azoknak is, akik úgy érzik, hogy nem értenek az email szolgáltatók által nyújtott lehetőségekhez.

Több email fiók összekapcsolható és rengeteg más szolgáltatáshoz is hozzáférhetsz általa. A Gmail szolgáltatásaihoz hasonlóan a naptár és üzenetszűrő funkció az Outlookban is megtalálható.

Ám ami igazán kiemeli a többi ingyenes webmail szolgáltató közül, az az integrálhatósága. Az Outlook könnyedén összekapcsolható a Skype, Facebook, illetve PayPal fiókoddal. Ez az ingyenes email szolgáltatás is kiváló lehet a céljaid elérésében.

4. Zoho

Induló vállalkozások, kisvállalkozások számára a Zoho kitűnő választás, ugyanis a szolgáltatás 25 céges e-mail cím kezelését engedélyezi egy helyről. Az első, ami szemet fog szúrni, az a Zoho hihetetlen kezessége: az egész szolgáltatás elképesztően felhasználóbarát.

A Zoho Workplace olyan üzleti központú e-mail szolgáltatás, amely még online irodai csomagot, dokumentumkezelést és számos együttműködési eszközt és extrát tartalmaz.

5. Mail.com

Szintén az induló vállalkozások támogatását szolgálhatja, hogy a Mail.com lehetőséget ad 200 különböző domain név használatára. Így regisztrációt követően választhatsz @engineer.com vagy @musican.org kiterjesztésű e-mail címet is.

A Mail.com email szolgáltatás előnye, hogy alkalmas spam szűrésére és a rosszindulatú támadások elleni védelemre. Lehetővé teszi azt is, hogy akár 50 MB méretű nagy fájlokat is küldj.

6. Yahoo!

Elképesztő, 1 terabájtos ingyenes tárhelyével került fel a listára a Yahoo! Mindamellett a webmail szolgáltató verhetetlen az archív levelek keresésében. Fénykép, videó vagy csatolt dokumentum, semmi nem bújik el előled többé.

7. Proton mail

A Proton ingyenes webmail használata azoknak lehet érdekes, akik szenzitív adatokat szeretnének biztonságosan küldeni a világhálón. A Proton mail garantáltan bombabiztosan titkosítja a leveleidet, amik egy hónap tárolás után törlődnek a szerverről.

Magyar e-mail szolgáltatók:

  • Citromail
  • Euromail
  • Freemail
  • Indamail
  • Mailbox
  • Onbox
  • TVN-Freemail
Szerző: Herczegh János
Szia,

Ha eddig még nem találkoztunk volna, a nevem: Herczegh János. Én vagyok az a jófej marketinges srác, aki már a húszas évei elején milliós havi bevételt tudott elérni szép és imádnivaló feleségével az oldalán. Összeházasodtunk, és próbálunk egy olyan nagyszerű életet teremteni magunknak, amivel másokat is tudunk támogatni.

Nekünk nincsennek milliomos szüleink. Nem vagyunk sem okosabbak, sem szebbek másoknál. Egyedül talán a szorgalmunk az, ami kiemelkedő, bár vannak nálunk sokkal ügyesebb és sikeresebb vállalkozók is. És ez így van rendjén, hiszen pontosan ez az, ami motivációt ad: ügyesebbek, és sikeresebbek akarunk lenni mi is. 
Díjmentes Facebook csoport,
ahol minden hónapban haladó marketinges és webes anyagokat találsz.

Foglalj konzultációs időpontot

Ha érdekel, hogy a Te esetedben, miként zajlana a Mad Web programjában a közös munka, akkor először töltsd ki az űrlapunkat és jelentkezz 30 perces konzultációnkra. 
 Jól hangzik!
2021-ben két Marketing Gyémánt Díjat is nyertünk. A munkáinkat az alábbi szempontok szerint értékelték: terv kijelölése, implementálása a gyakorlatba, szakszerűség és eredményesség. Mindkét pályázatunk sikeres elbírálásban részesült.
Szabadulj meg a rosszul teljesítő webes jelenlétedtől egyszer s mindenkorra. Ha készen állsz, akkor találkozzunk a konzultációt kérő oldalon!
Beszéljünk!
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram