Célunk, miértünk és értékeink:


Célunk, hogy 2026-ra 250 olyan izgalmas vállalkozás digitális újradefiniálásában vegyünk részt, amelyek ezáltal eredményesebben és sikeresebben tudnak majd megjelenni az interneten. Ezután pedig segíteni kívánjuk őket a havi marketing-feladataik elvégzésében.

Miért dolgozunk nap, mint nap? Mi hajt minket előre?

Elsősorban szeretnék havi 1 millió forinttal jó ügyeket szolgálni pl: Isten munkáját segíteni, nehéz anyagi körülmények között élő gyermekeket és felnőtteket támogatni. Számtalan hely van a világban, ahol a pénznek jobb helye van, mint a mi bankszámlánkon. (Persze ettől függetlenül profitorientáltan működünk mi is.) 

Másodsorban azt mondják, az a jó vállalkozás, amire van piaci kereslet és találkozik a megálmodójának szenvedélyével. A webfejlesztés a szívügyünk. Jó látni, ahogy egy vállalkozás digitálisan megújul és ebben a megújulásban a te gondolataid is felelős szerepet kaphatnak.

Értékek, amik mentén dolgozunk

Szeretet

Szeretettel állunk a velünk kapcsolatba kerülő emberekhez. Nem nagyképűsködünk. Egyszerű emberek vagyunk mi is.

Tisztesség

A tisztesség azt jelenti, hogy figyelünk a kis dolgokra. Ragaszkodunk a becsületes elvekhez és felelősséget vállalunk a munkánkért. A határidőket betartjuk, nincsennek csúszások, sem mellébeszélés. 

Kiválóság

"A jó a kiváló ellensége." Ez az örökérvényű mondatot megtanulhattuk Jim Collins-tól. Nem szeretnénk azzal beérni, hogy jó weboldalakat adunk át ügyfeleinknek. Szeretnénk olyan munkát végezni, amitől leesik az álla a Kedves Ügyfélnek és azt mondja: "Álmomban sem gondoltam volna, hogy ilyen jó weboldalam lesz." Persze a kiválóságtól még távol állunk, de folyamatosan fejlesztjük magunkat, hogy egy nap a jóból kiválóvá válhassunk.

Fegyelmezettség

"Amikor 100 százalékban elkötelezed magad és fegyelmezett vagy és kizárod a visszafordulás lehetőségét, a hatékonyság és erő egy olyan szintjére jutsz, amelyet addig soha nem tapsztaltál. Ahol mások megbuktak, ott te boldogulsz. Sikerre jutsz kilátástalan esélyekkel szemben is." - mondta ezt Daniel Kolenda és mi mélységesen egyetértünk vele.  

Kitartás

Mindig az útlevágásokat keressük, tippeket, trükköket arra, hogyan tudjuk elkerülni a munkát. Szerintünk a legrövidebb út a hosszú út és ehhez kitartásra van szükség. Kitartás nélkül nem lehetsz hatással az emberekre, nem érheted el az álmaidat.

Egy célra összpontosítás

Terv szerint alakítjuk az életünket. Azt valljuk, hogy inkább kevesebb ügyféllel dolgozunk együtt, magasabb áron, azonban a teljes figyelmünket rájuk fordítjuk. Megállunk és átgondoljuk, hogy az adott pillanatban, melyek a legfontosabb teendők. Sok mindenre nemet mondunk, hogy maradjon időnk az igazán fontos dolgokra. Gondosan választjuk ki ügyfeleinket, munkamódszereinket, hogy kiváló munkát tudjunk végezni a számukra.

Tulajdonságaink:

Radikális, feltörekvő, kiszámítható, analitikus, niche, fókuszált.
2021-ben két Marketing Gyémánt Díjat is nyertünk. A munkáinkat az alábbi szempontok szerint értékelték: terv kijelölése, implementálása a gyakorlatba, szakszerűség és eredményesség. Mindkét pályázatunk sikeres elbírálásban részesült.
Szabadulj meg a rosszul teljesítő webes jelenlétedtől egyszer s mindenkorra. Ha készen állsz, akkor találkozzunk a konzultációt kérő oldalon!
Beszéljünk!
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram