6 napos, ingyenes marketingtervező e-mail kurzus

Építsd erős alapokra a vállalkozásod: készítsd el marketingterved
cikksorozatunk segítségével

Egyre rámenősebb és kiszámíthatatlan világban élünk, melyre nem tudunk hatással lenni. (Ezt tapasztalhattuk az elmúlt időszakban.) Azonban a vállalkozásunkra, a vevőinkkel kialakított kapcsolatra van befolyásunk.

Ehhez szükség van egy terve, amely a fő irányvonalakat és pontokat meghatározza a vállalkozásunkban, hogy a jövőben is nyereségesen tudjon működni.

Ha szeretnél te is biztos lábakon állni, ha konkrét útmutatásra vágysz, ha újraterveznél, akkor olvass tovább, mert most ingyen jelentkezhetsz.
Kérem a leveleket!

Terv nélkül céltalan vagy

Az üzleti élet dzsungelét ma piacnak nevezzük. Ez az a hely, ahol a kereslet és a kínálat találkozik. Képzeld el, ahogy ez a piac nyüzsög az élettől, mindenki hangoskodik és alkudozik a másikkal.

Vannak, akik eladni szeretnének, míg mások vásárolni. Ha ideális a környezet, akkor a felek találkoznak egymással és létrejön az üzlet.

Azonban túl gyakran az eladó és a vevő nem találkozik. Ennek számtalan oka lehet például: nem talál meg, rossz időben,
rossz ajánlattal éred el leendő vásárlóidat. Ebben az esetben szükség van egy kis varázslatra, amely összeköti a feleket. Ezt a varázslatot pedig marketingtervezésnek nevezik.

Ennek a segítségével a jövőben:

tisztábban látsz, nem költekezel feleslegesen, újra tudod tervezni a vállalkozásod, látni fogod, hogy mi az amivel valóban foglalkoznod kell.

Kevesebb strerssz, kevesebb kapokodás,
kisebb kiszolgáltatottság vár rád, ha megtanulsz tervezni.

Ha hirdetgetsz Facebookon, ha próbálgatsz marketingtrükköket, de alig érsz el eredményeket, akkor csak kóborolsz a marketing dzsungelében. Szükséged van egy marketingtervre, ami megmondja neked, hogy mit, miért, mikor és hogyan csinálj. Szükséged van egy térképre, ami nem hagyja, hogy tévúton járj.

A csatlakozás feltétele

A csatlakozás feltétele, hogy érdemben kitöltöd az oldal alján lévő űrlapot. Ha sablonos választ adsz vagy nem válaszolsz minden kérdésre, akkor nem fogom engedni, hogy hozzáférj az anyaghoz. Ha emiatt csak 50-en töltik le, akkor az sem baj, hiszen 50 olyan emberrel fogok kommunikálni, akik fejlődni szeretnének. Ráadásul neked is jó, ha részletekbe menően megválaszolod a kérdéseket, hiszen, akkor olyan anyagok készülnek, amelyek a problémádra megoldást nyújtanak.

Rólam

Herczegh János

Ha eddig még nem találkoztunk volna, a nevem: Herczegh János. Én vagyok az a jófej marketinges srác, aki már a húszas évei elején milliós havi bevételt tudott elérni szép és imádnivaló feleségével az oldalán. Összeházasodtunk, és próbálunk egy olyan nagyszerű életet teremteni magunknak, amivel másokat is tudunk támogatni.

Nekünk nincsennek milliomos szüleink. Nem vagyunk sem okosabbak, sem szebbek másoknál. Egyedül talán a szorgalmunk az, ami kiemelkedő, bár vannak nálunk sokkal ügyesebb és sikeresebb vállalkozók is. És ez így van rendjén, hiszen pontosan ez az, ami motivációt ad: ügyesebbek, és sikeresebbek akarunk lenni mi is.

Az igénylés után szeretettel várunk a Sikerrel a weben! nevű csoportunkban. 

A feliratkozásodért cserébe máris küldjük a leveleket!

2021-ben két Marketing Gyémánt Díjat is nyertünk. A munkáinkat az alábbi szempontok szerint értékelték: terv kijelölése, implementálása a gyakorlatba, szakszerűség és eredményesség. Mindkét pályázatunk sikeres elbírálásban részesült.
Szabadulj meg a rosszul teljesítő webes jelenlétedtől egyszer s mindenkorra. Ha készen állsz, akkor találkozzunk a konzultációt kérő oldalon!
Beszéljünk!
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram