Esettanulmányok

Tóth Anna

Esettanulmány egy ügyfelünk szemüvegén keresztül
A marketinggel foglalkozó cégek piaca manapság már határtalan. Mikor a döntés elé kerültem, hogy ki csinálja az én vállalkozásom marketingjét, az volt a fő szempont számomra, hogy emberileg tudjunk együttműködni. Hiszen ma már nagyon sok cégnek vannak jó referenciái, laikusként nézve minőségi, designos weboldala, legtöbben hosszú, és tekintélyes listát tudnak felsorolni a partnereikről. Így ebből a csillogó rengetegből nagyon nehéz kiszűrni, hogy ki az, akivel jól fogunk tudni együtt dolgozni...
Tovább olvasom!

Moletti Divat

Ruházati webshop esettanulmány
Lehet, hogy elsőre hihetetlenül hangzik, de néhány hét alatt elkészítettünk egy vadonatúj webshopot és egy marketingtervet, amelyek segítségével rövid idő alatt áttörést értünk el ügyfelünk életében. A hirdetési költség több mint negyvenszeresét sikerült bevételként realizálnunk.
Tovább olvasom!

Szabó Z. László

"Le kellett állítnom a hirdetést” Gyermekveresek.hu esettanulmány
Egy éve figyelem folyamatosan a marketing trendeket. Könyökömön jön ki a csalitermék-használhatatlan, de visszautasíthatatlan ajánlat kombinációja. Egyiket sem tudtam komolyan venni, mert egyiknél sem éreztem azt, hogy megoldást tudna nyújtani a problémámra. A csalitermékek kezdetben bár hasznosak voltak, elméleti tudást ugyan adtak, de gyakorlatba nem sikerült átültetnem...
Tovább olvasom!

Lakatos László

Esettanulmány: Így alázza egy marketingtervvel hasító vállalkozás az iparágát
Jani néhány hónappal ezelőtt fejezte be a honlapunkat. Közösen kidolgoztunk egy marketingtervet, amely segítségével az interneten keresztül átlagban napi 10-15 érdeklődő iratkozik fel hozzánk, akik közül néhány hét múlva megérkeztek az első ügyfelek is. Erre minimálisan 1000ft-ot költünk/nap. Jó, hogy van egy tervünk, amiben látom a hosszútávú stratégiát.
Tovább olvasom!

Integráció Kft.

Egy B2B vállalkozás digitalizációja - esettanulmány
Herczegh Jánosra találva egész kis csapatunk ugyanúgy reagált: Partnert találtunk! Olyan velünk együtt gondolkodó, fejlesztésünkre képes fiatal tudást, amely meg tudja hallgatni és meg akarja hallani a sajátosságainkat. Érdeklődve és nyitottan reagál minden kérdésünkre, felvetésünkre. Nem zárkózik el attól, hogy folyamatos közös fejlődésben legyünk. Ugyanakkor nagy türelme van hozzánk, amikor látszólag akadékoskodunk, nem értünk egyet, extra kéréseink keletkeznek, elmagyaráztatjuk magunknak újra és újra, hogy mit és miért kell úgy megoldani.
Tovább olvasom!

Névtelen

Egy tanulságos esettanulmány története
Azt már megszokhattad tőlünk, hogy minden egyes esettanulmányt, amit publikálunk azt a vállalkozás nevével és konkrét számokkal tesszük, mert fontos számunkra az átláthatóság. Ebből a szempontból egy kicsit rendhagyó lesz ez a cikk, mert nem szeretném kellemetlen helyzetben hozni az ügyfelet (ezért nevét és iparágát is megváltoztattam), hiszen súlyos anyagi károk érték őt.
Tovább olvasom!

Néhány munkánk:

 • GastFood.com

  Feladat: Redesignoljuk a vállalkozás online megjelenését a weboldaltól egészen a Facebook-os oldalig. 

  Eredmény: Mivel már a GastFood a Redesign Programunkban vett részt, így nagyjából 3 hét alatt készültünk el a megbízással. Az esettanulmány hamarosan elérhető lesz a referenciák között.
 • OddWoodclothing.com

  Feladat: Redesignoljuk a vállalkozás online megjelenését.

  Eredmény: Mivel már az OddWoodClothing a Redesign Programunkban vett részt, így nagyjából 3 hét alatt készültünk el a megbízással. Az esettanulmány hamarosan elérhető lesz a referenciák között.
 • FortunaFashion.hu

  Feladat: Új webshop készítése.

  Eredmény: Nagyjából 2 hét alatt készültünk el az új shoppal. Az eredményekről hamarosan beszámolunk egy cikkben.
 • GyermekVersek.hu

  Feladat: Mutassuk be látványosan a Napraforgó gyermekversek című könyvet egy sales oldalon. 

  Eredmény: Az ügyféllel remekül ment a munka, így 1 hét alatt el is készültünk vele. Kiegészítés: mára az eladott Napraforgó könyvek meghaladta az 1000db-ot. A vállalkozás Facebook hirdetéseit is mi készítjük el.
 • SCM-Integracio.hu

  Feladat: A vállalkozás digitalizációja.

  Eredmény: Kemény 7 heten vagyunk túl, de sikeresen a határidőket betartva készítettük el a vállalkozásnak a marketingtervét, új weboldalát és online hirdetéseit.  
 • LakatosLilla.hu

  Feladat: Marketingterv készítése és stabil online jelenlét kialakítása. E megrendelés esetén egy olyan bemutatkozó oldal létrehozása volt a feladat, ami élénken kelti fel az érdeklődést, de ugyanakkor kellő információval is látja el az idelátogatót. 

  Kiegészítés: időközben a weboldal átalakult webshoppá.  

  Eredmény: Részletes, átfogó, lépésről - lépésre kidolgozott marketing stratégia és színes, személyes, mégis profi arculatú weboldal, aminek ráadásul a kezelése is egyszerű.
 • MandulaMűhely.com

  Feladat: Egy régi weboldal felújítása.

  Eredmény: 2 hét alatt átadtunk egy a mai kornak megfelelő modern, reszponzív weboldalt. 
 • Kizman.hu

  Feladat: Egy régi html weboldal felújítása.

  Eredmény: 2 hét alatt átadtunk egy a mai kornak megfelelő modern, reszponzív weboldalt. 
 • TetőfedőSzakemberek.hu

  Feladat: Új weboldal készítése.

  Eredmény: 1 hét alatt átadtunk egy a mai kornak megfelelő modern, reszponzív weboldalt. 
 • AnnaBillegeri.hu

  Feladat: A szerző bemutatása, online jelenlét kialakítása, keresőoptimalizálási stratégia megtervezése. 

  Eredmény: A bevezető kampánya 2021 Február 14-én startol el. Az érdeklődők már sikerrel iratkoznak fel a szerző hírlevél listára.
 • ZezeKönyvek.hu

  Feladat: Új webshop készítése, online jelenlét megtervezése. 

  Eredmény: Ebben az esetben is könnyen és gyorsan ment az együttműködés. 3 hét alatt elkészítettük a webshopot.
 • MolettiDivat.hu

  Feladat: Új webshop készítése, online jelenlét megtervezése. 

  Eredmény: Ebben az esetben is könnyen és gyorsan ment az együttműködés. 4 hét alatt elkészítettük a webshopot és a hozzátartozó érdeklődő-szerző folyamatot is. Kiegészítés: fél évvel a munka után sikeresen, több milliós árbevétellel működik a weboldal.
 • Efficiency.hu

  Feladat: A webes jelenlét újragondolása.

  Eredmény: 10 nap alatt modern, reszponzív dizájnt készítettünk megrendelőnknek.
 • WonderfulKennel.hu

  Feladat: Egy bemutatkozó weboldal készítése és egyszerű lead generáló folyamat felépítése, ami átlátható, könnyen kezelhető, mégis színes és interaktív.

  Eredmény: Ennek a megrendelésnek az esetén is, kevesebb, mint 2 hét alatt kiviteleztük a megbízást, a honlapról pedig csupa pozitív visszajelzés érkezik.
 • VGVSolutions.de

  Feladat: Az ügyfél kérése az volt, hogy készítsünk el egy kétnyelvű weboldalt magyar és német nyelven. Azonban akadt egy kis nehezítés: a feladatra csupán 1 hét volt. Mi viszont szeretjük a kihívásokat, motiválnak minket, és ez ebben az esetben is így volt.

  Eredmény: Sikeresen teljesítettük a feladatot. A megrendelő visszajelzése alapján büszkén és eredményesen használják a weboldalt hazai és nemzetközi szinten is!
 • EzermesterSzakemberek.hu

  Feladat: Online jelenlét kiépítése, lead gondozó folyamat kiépítése, ajánlatkérők szerzése 1 hónapon belül, ami újra nagy kihívás elé állított minket. 

  Eredmény: Jelenthetjük, hogy sikerrel vettük az akadályt: rendszeresen; havi több tucat érdeklődő érkezik a weboldalon keresztül.

Dícsérő szavak

Dr. Kiss Pelléné Alíz 

Ügyvédnő 
Érthető és érdekes a könyved. Gratulálok hozzá!

Vígh Balázs

Kedves János! Most vettem kezembe a könyvet és picit beleolvastam! A borító hátulján írt rövid ismertető és a tartalomjegyzék alapján máris úgy gondolom, hogy jól döntöttem! Külön tetszett, a kék leveled! Köszönöm a csokikat is; az unokaöcséimnek adtam! 😉 Üdv, Balázs.

Busi Adriana

Blogger és divattervező
Ritkán van olyan könyv, amit harmadjára is szívesen a kezembe veszek és olvasok. A tied ilyen!

Magyarné Magdi

Magdaléna masszázs és mozgás stúdió
Szia Jani. A poszt az nagyon jó, csak az a gondom, hogy nagyon sokan vannak. 😮 Sorra küldöm el a vendégeket, mert nem tudom fogadni őket.

Lakatos László

Vállalkozó - Oros Gravír
Egy este alatt kiolvastam a könyvedet! Rengeteg hasznos infó van benne, már hozzá is láttam a megvalósításhoz!

Orosz András

Janival a mai napig több közös projektünk van. Ügyesen és megbízhatóan szerzi az új vevőket a vállalkozásomba. Szerintem óriási dolog az, hogy garanciát vállal az eredményekért. Lehet, hogy nem olcsók a szolgáltatásai, de ez garantálj, hogy kellő időt tud fordítani egy-egy munkára.
2021-ben két Marketing Gyémánt Díjat is nyertünk. A munkáinkat az alábbi szempontok szerint értékelték: terv kijelölése, implementálása a gyakorlatba, szakszerűség és eredményesség. Mindkét pályázatunk sikeres elbírálásban részesült.
Szabadulj meg a rosszul teljesítő webes jelenlétedtől egyszer s mindenkorra. Ha készen állsz, akkor találkozzunk a konzultációt kérő oldalon!
Beszéljünk!
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram