Referencia
Redesign program 

Oktat60 Kft.

Projekt bemutatása:

Az Oktat60 Kft. 2023-ban lesz 25 éves. Ez idő alatt óriási utat járt be. Saját épület együttessel, modern berendezéssel, felkészült oktatókkal várja a tanulóit. 

A cégnek a digitális transzformációban segítünk, azaz, hogy a versenyelőnyüket jól meg tudják mutatni az interneten is. Ehhez szükség volt egy marketingtervre, hogy mindenki tisztán lássa mit és miért csinálunk. Ezután elindítottuk a Redesign programunkat, amely a teljes megújulásért felel az interneten. 

Egy ekkora cég életében természetszerű, hogy nem lehet olyan gyorsan változásokat végbe vinni, mint egy kisebb "mozgékonyabb" vállalkozás esetén. Azonban jó úton járunk és folyamatosan haladunk a közös együttműködésben. 

Kivitelezés éve:

2022

Mit mondd az ügyvezető? 

Weboldal design elem: 

Hogyan tovább? 

Ha még nem találkoztál velünk, akkor kattints a fehér gombra és ismerj meg minket jobban! Ha szeretnél konzultációs időpontot kérni, akkor pedig a narancssárga gomb kell neked!
2021-ben két Marketing Gyémánt Díjat is nyertünk. A munkáinkat az alábbi szempontok szerint értékelték: terv kijelölése, implementálása a gyakorlatba, szakszerűség és eredményesség. Mindkét pályázatunk sikeres elbírálásban részesült.
Szabadulj meg a rosszul teljesítő webes jelenlétedtől egyszer s mindenkorra. Ha készen állsz, akkor találkozzunk a konzultációt kérő oldalon!
Beszéljünk!
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram